Belgija/Belgique/Belgium


Bruselj

Université Libre de Bruxelles
Université Libre de Bruxelles
Faculté de Lettres, Traduction et Communication
Département de Langues et Lettres
Langues et lettres modernes, orientation slaves
Avenue F. D. Roosevelt 50
BE-1050 Bruxelles
http://dll.ulb.ac.be/2012/03/slav-presentation-de-la-filiere/

Kontakt:
Ivana Petric Lasnik
ivana.petriclasnik@ff.uni-lj.si
ivana.petric.lasnik@ulb.ac.be

Izbirni tečaji za začetnike in nadaljevalce, študente slovanskih jezikov, drugih študijskih smeri, podiplomske študente in zunanje slušatelje. Slovenščino lahko izberejo zunanji slušatelji in študenti smeri “Langues et littératures modernes” v programu Master 1 (MA1) in Master 2 (MA2). V MA1 sta na voljo tečaj Langue slovène 1 (5 ECTS) in predavanje Littérature slovène 1 (5 ECTS), v MA2 pa tečaj Langue slovène 2 (5 ECTS) in predavanje Littérature slovène 2 (5 ECTS). Slovenščino lahko izberejo zunanji slušatelji in študenti vseh drugih študijskih smeri (razen smeri “Langues et littératures modernes”) v programu Bachelier 2 (BA2) in Bachelier 3 (BA3). v BA2 je na voljo tečaj Slovéne 1 (5 ECTS), v BA3 pa tečaj Slovéne 2 (5 ECTS).


Gent

Universiteit Gent
Faculteit Letteren en Wijbegeerte
Slavistiek en Oost-Europakunde
Blandijnberg 2
BE-9000 Gent
http://www.slavistiek.ugent.be

Kontakt:
Ivana Petric Lasnik
ivana.petriclasnik@ff.uni-lj.si
ivana.petriclasnik@ugent.be

V diplomskem študiju (Bachelor) sta Sloveens I. (10 točk) in Sloveens II. (10 točk) izbirna predmeta (minor) za študente 2. in 3. letnika Oddelka za slavistiko in vzhodnoevropske študije ter vse študente Univerze Gent in zunanje slušatelje. V podiplomskem študiju (Masters) je Taal en textanalyse: Sloveens (10 točk) samostojni podiplomski predmet in/ali obvezni izbirni predmet v okviru drugega podiplomskega študija za študente Oddelka za slavistiko in vzhodnoevropske študije ter izbirni predmet za vse študente Univerze Gent in zunanje slušatelje.

Z brskanjem po tej strani, se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close