Jutranji tečaj slovenskega jezika

80-urni jezikovni tečaj: dvakrat tedensko v dopoldanskem času.

jeseni: 1. 10. 2024–16. 1. 2025
Prijavi se

Potek in trajanje

 • jeseni: 1. 10. 2024–16. 1. 2025 (tečaja ni: 28. 10.–1. 11. 2024 in 21. 12. 2024–5. 1. 2025)
 • 2-krat na teden po 3 šolske ure, 80 ur
 • torek in četrtek od 10.00 do 12.30

Kraj izvedbe tečaja

Pionirski dom, Vilharjeva 15, Ljubljana.

Cena: 713 EUR

Učno gradivo je vključeno v ceno tečaja.

 • Prijava in plačilo

  Na tečaj se lahko prijavite s prijavnico najkasneje 14 dni pred začetkom tečaja. Ko bomo prejeli prijavnico, vam bomo po navadni ali elektronski pošti poslali račun.

  Tečaj je treba v celoti plačati najkasneje 10 dni pred začetkom tečaja. Potrdilo pošljite na naš e-naslov ali poštni naslov. Prosimo vas tudi, da imate kopijo potrdila o plačilu s seboj na začetku tečaja, ker bomo tako lažje razjasnili morebitne nejasnosti.

  Po prejetju potrdila o plačilu vam bomo poslali sprejemno pismo in informativno gradivo o Jutranjem tečaju slovenščine.

  Več o prijavah, plačilu in odpovedi.

 • Udeleženci

  Tečajev slovenščine se lahko udeležijo vsi, ki se želijo naučiti slovenskega jezika ali izpopolniti svoje znanje. Tečaji so namenjeni odraslim od dopolnjenega 18. leta.

  Zdravstveno zavarovanje

  Udeleženci tečajev niso posebej zdravstveno in nezgodno zavarovani, zato vas prosimo, da svoje zdravstveno zavarovanje uredite pred prihodom v Slovenijo v državi stalnega bivališča.

  Opozorila

  Čeprav Center za slovenščino deluje pod okriljem Univerze, udeleženci z vpisom v tečaj slovenščine ne dobijo statusa študenta. Udeleženci daljših tečajev lahko dobijo študentski popust pri nakupu vozovnice za javni prevoz v Ljubljani (pravico do šolske terminske kartice Urbana imajo do dopolnjenega 27. leta starosti).

 • Potrdila in spričevala

  Potrdilo o udeležbi

  Ob koncu tečaja boste dobili potrdilo, da ste se udeležili tečaja slovenskega jezika na Filozofski fakulteti Univerze v Ljubljani.

  Kreditne točke

  Uspešno končan tečaj je ovrednoten s 4 kreditnimi točkami (ECTS).

  Potrdilo o znanju slovenščine

  Če želite pridobiti o znanju slovenščine, se udeležite izpita iz znanja slovenščine na osnovni, srednji ali visoki ravni, ki ga izvaja Izpitni center pri Centru za slovenščino kot drugi in tuji jezik.