Priprava na izpit iz znanja slovenskega jezika na višji ravni

Tečaj priprave na izpit na višji ravni je namenjen kandidatom, ki se pripravljajo na opravljanje izpita iz znanja slovenščine na višji ravni (B2).

Tečaji zahtevajo ustrezno predznanje slovenskega jezika. Na tečaju se boste pod vodstvom učitelja seznanili s tipi dejavnosti in nalog, ki so zajete v izpit iz znanja slovenščine, ter še pred izpitom preizkusili svoje znanje slovenščine.

Obiskovanje tečaja ni pogoj za opravljanje izpita.

Potek in trajanje

  • pred vsakim izpitnim rokom
  • dva tedna, vsak dan po 4 šolske ure, 40 ur
  • od ponedeljka do petka od 17.00 do 20.30

Izvedba tečaja je zagotovljena, če je najmanj 8 prijavljenih.

Termini v 2019

18. februar–1. marec 2019
1.–12. julij 2019
26. avgust–6. september 2019
11.–22. november 2019

Kraj izvedbe tečaja:

Filozofska fakulteta, Aškerčeva 2, Ljubljana.

Cena: 362 EUR

Cena ne vključuje opravljanja izpita iz znanja slovenščine.

  • Prijava in plačilo

    Na tečaj se lahko prijavite s prijavnico najkasneje 14 dni pred začetkom tečaja. Ko bomo prejeli prijavnico, vam bomo po e-pošti poslali račun. Če je zaradi premajhnega števila kandidatov tečaj odpovedan, vas bomo o tem pravočasno obvestili.

    Tečaj je treba v celoti plačati pred začetkom tečaja. Potrdilo pošljite na naš e-naslov. Po prejetju potrdila o plačilu vam bomo poslali sprejemno pismo.

    Več o prijavah, plačilu in odpovedi.

  • Udeleženci

    Tečaj je namenjen vsem, ki se želijo pod strokovnim vodstvom bolje pripraviti na izpit iz znanja slovenščine. Udeleženci morajo biti stari najmanj 18 let in imeti ustrezno predznanje slovenskega jezika.
  • Potrdila in spričevala

    Potrdilo o udeležbi

    Ob koncu tečaja boste dobili potrdilo, da ste se udeležili tečaja slovenskega jezika na Filozofski fakulteti Univerze v Ljubljani.

    Potrdilo o znanju slovenščine

    Če želite pridobiti uradno spričevalo o znanju slovenščine, se lahko udeležite izpita iz znanja slovenščine, ki ga izvaja Izpitni center pri Centru za slovenščino kot drugi in tuji jezik.

Z brskanjem po tej strani, se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close